Vinkøleskab

Vinkøleskab

Mange vinelskere sætter pris på en god vin, samt optimal opbevaring af deres vin. Med et vinkøleskab fra combicool kan du optimal bringe din vin til den helt rigtige ønskelige temperatur. Man kan ligeldes anvende vinkøleskabet til længere opbevaring eller modning af vin. Dette har dog en begrænsning på grund af vinkøleskabets kapacitit. Vinkøleskabe er yderst velegnet til at bringe et udvalg af vine, til den ønskede temperatur. Forskellige vin opbevares ved forskellige temeprature. Disse forskellige temperature kan opdelles i følgende områder / zoner. Rødvin opbevares bedst fra 16 til 18 grader, hvor ”unge” rødvine opbevares bedst ved 13 til 16 grader. Hvidvin samt rosé opbevares bedst ved 10-12 grader. ”Unge” hvidvin opbvares optimalt ved 8 til 10 grader, mens champagne opbevares bedst ved 8 til 10 grader.Hos combicool forhandler vi IndelB vinkøleskab som kan anvendes i temperatur områder fra 8C op til 18C. Dette giver et vinkøleskab sortiment, som er meget flexiblet, og kan anvendes til alle typer for vin.

IndelB vinkøleskab er designet på en sådan måde, at den passer ind i alle former for nye samt eksisterende inventar, køkkener samt møbler. Vigtigt for opbevaringen af vinen, er at vinen kan opbevares roligt samt uforstyrret. De interne hylder i vinkøleskabe er designet på en sådan måde, at de opbevarede vin flasker kan tages ud af vin køleskabet, uden at støde på de siden af liggende vin flasker. Med dette hylde design opnås derfor minimal vibration af vinen, hvilket gør vores vinkøleskabet optimale til opbevaring af vin.

Vin skal ofte opbevares mørk, hvilket betyder at lyset ikke tændes automatisk, når vinkøleskabet åbnes. Hvis man ønsker at få et overblik over de opbevarede vin, kan man ved hjælp af en lys kontakt tænde lyset inde i vin køleskabet, hvilket giver det perfekte overblik over de opbevarede vin. Døren i vin køleskabet er udført i brudsikkert glas, samt glas som er uigennemtrængelig for lys samt sol lys. Med et vinkøleskab fra combicool.dk, opnår enhver vin elsker absolut fuld nydelse. Hos combicool.dk forefindes forskellige modeller, som kan anvendes frit stående, men ligeledes også til indbygning.

Valg af vinkøleskab

Vinkøleskab

Inden du vælger dit næste vinkøleskab, er der nogle faktore udover farve samt design, som bør fastlægges. Et vigtigt aspekt er kapaciteten, der ofte undervurderes. Der bør nøje overvejes på forhånd, hvor mange flasker man ønsker at opbevare. Hvis vinkøleskabet er placeret i kælderen, og ønskes som vin samle objekt, kræves et vinkøleskab med større kapacitiet. Ønskes vinkøleskabet placeres i stuen, anvendes et vinkøleskab med mindre kapacitet. Det vigtigste aspekt for opbevaring af vin er naturligvis temperaturen. Forskellige sorter har brug for forskellige temperaturer. Igen, bør du først overveje grundigt, hvilke vine skal opbevares i fremtiden. Hvis man ønsker at opbevare både rødvin og hvidvin, er det vores vinkøleskab med to temperatur zoner, som er det korrekte valg. Dermed kan man opbevare rødvin samt hvidvin i hver deres uafhængige temperatur, hvilket giver den optimal opbevaring. Placeringen af vin køleskabet er ligeledes en vigtig faktor. Ønskes vin køleskabet anvendes i daglig dagen er en indbygnings model til køkknet det rigtige valg. Er vin køleskabet mere til tænkt til længere opbevaring er kontoret eller kælderen måske det korrekte valg. Hos combicool.dk føre vi forskellige størrelse af vinkøleskabe, som både kan anvendes fritstående, men også kan indbygges, eller intergres i eksisterende møbler / skabe. Se alle vores modeller, samt yderligere information på combicool.dk.

Se vores udvalg af vinkøleskabe på CombiCool.dk