Mini køleskabe

K90 Mini Køleskab

Hos Combicool.dk forhandler vi mini køleskabe som giver mulighed for at opbevare mad og drikke varer på den hel rigtige måde. I dag anvendes ofte flere køleskabe i husholdingen, hvoraf nogle anvendes til ekstra opbevaring af drikkevare, og madvarer i køkkenet. Et almindelig køleskab er ikke designet til til placering i opholdsstuen, værelset, kontoret m.m.Vi kender alle, når vi kommer hjem fra arbejde eller skole, og har stor lyst til noget koldt at drikke. Køleskabet i køkkenet er så velforsynet med mad, at der permanent simpelthen ikke plads til diveres kolde drikke vare. Med et mini køleskab kan der opnås kolde drikke vare, med den helt store fordel, at der altid let kan findes en plads til mini køleskabet et andet sted i huset. Med et mini køleskab opnår man ligeldes forkælelse i form af kolde drikkevare på kontoret, frokostrummet eller børneværelset. Ved ovenævnte eksempler er et mini køleskab den perfekte løsning, fordi det kompakte mini kølekskab, ikke tager meget plads, og der opnås altid kolde drikke eller madvare, nedkølet lige ved hånden. Det er ligegyldigt, om du har brug for et mini-køleskab i hjemmet, værelset eller kontoret eller andre steder. Et mini køleskab er altid praktisk og pladsbesparende. Desuden, er et mini køleskab visuelt meget pænere end et konventionel køleskab. For møbelindustrien har mini køleskabet længe været mulig at intergreret, i eksistrende skabe, som et møbel, til mini bar eller husholdningen i deres program. Dermed opnås der altid en utrolig flexibilitet i anvendelse af mini køleskabe.

Hos Combicool, tilbyder vi derfor mini køleskabe fra IndelB, som er meget kompakte, samt udført i et design, som gør disse mini køleskabe unikke på markedet. Combicool.dk sortiment af mini kølskabe består af kompakte modeller med kapacitet fra 20 liter op til 60 liter. Disse minikøleskabe giver betydelige fordele i anvendes i små husholdninger, lejligheder, værelser og på kontoret m.m. Dette gør at mini køleskabe fra combicool er det perfekte valg.

Combicool mini køleskab modeller er en invovativ optimeret model serie inden for design samt teknologi, hvilket henvender sig til folk med specielle behov for opbevaring af mad og drikkevare m.m. Med sin raffinerede design, sammen holdt med de kompakte dimensioner og alligevel høj kapacitet, passer vores mini køleskabe ind i stort set alle miljøer, fritstående eller intergeret i eksisterende skabe eller møbler.

Mini Køleskab Iceberg

Hos Combicool lægger vi stor vægt på den anvendt teknologi, dimensioner og design. Dette er ikke de eneste fordele ved IndelB mini køleskabe. Mini køleskabet kan takket være flytbare hylder, opdeles på den mest optimale måde for forbrugeren. Det skaber den optimale lagerplads, som gør mini køleskabe til den idelle løsning som mini bar, køleskab til børne værelset, hjemme biografen m.m., ja alle steder hvor den kompatkte køleskab har sin be rettigelse i form af kompakthed samt design.

Planlægger du/i indenfor den nærmeste fremtid et mini køleskab, er det vigtigt at der ikke kun kigges på prisen, men i høj grad hvilken anvendelses område mini køleskabet skal anvendes i. Hos Combicool.dk finder du forskellige mini køleskabs modeller til næsten ethvert formål. Således finder man i tillæg til den klassiske køleskab, et køleskab i mindre format. Disse mini køleskabe, forefindes i forskellige varianter, og størrelser, med glas låge eller lås, der er deignet til spec køling og opbevaring af drikkevarer eller mad. Skal køleskabet indbygges i et skab, er kompressor mini køleskab det rigtige valg, skal mini køleskabet være 100% lydløs, er det Drink eller iceberg mini køleskab serien man skal vælge. Ligeledes er strøm forbruget, og dermed energi klasse en betydende faktor. Kompressor køleskabe har altid lavere strøm forbrug i forhold til absorption minikøleskabe. Med et kompressor mini køleskab opnås energi klasse A+++, hvilket betyder meget lavt strøm forbrug, helt ned til til 0.09 kw/t. Se meget mere om valg af mini køleskabe på www.combicool.dk.