12v Køleskabe

kølebokse

Her på siden kan du finde forskellige varianter af de kompakte, praktiske og strømbesparende 12v lavenergi-køleskabe, som er velegnede til brug i familiens campingvogn, på langtur med autocamperen, i sommerhus-køkkenet eller ombord på sejlbåden. Uanset om du tilbringer sommerferien på åbent hav, på en campingplads under sydens sol eller ude i sommerhuset, behøver der dermed aldrig at være langt til kølige og forfriskende drikkevarer via brugen af et smart 12v køleskab.

Køb 12v køleskabe hos Combicool.dk

12v køleskab funktioner

De små og større 12v køleskabsmodeller fås både med og uden indbygget fryseskab, samt med separat fryseafdeling. Denne type hvidevaremodel er optimalt egnet til campingbrug, til ferieboligen eller til diverse andre formål, hvor der ikke nødvendigvis er meget plads at gøre godt med, og modellen dermed skal være både effektiv, smart og pladsbesparende. Fælles for køleskabe af denne type er det minimale forbrug af energi, hvilket både giver god mening og god økonomi. Et 12v køleskab er dermed både praktisk og energibesparende til mange forskellige anvendelsesformål.

Du kan gøre brug af et 12v køleskab til alt lige fra sejlbåden, den større båd, campingvognen og autocamperen. Hvis du anvender køleskabet ombord på en båd, er der flere faktorer at tage hensyn til. Her skal modellen gerne kunne modstå voldsomme bevægelser og høj bølgegang, være støjsvag og energibesparende, samt fungere stabilt og modstandsdygtigt. Hvis du anvender et 12v køleskab af typen ”Cruise” til båden, er du sikret et produkt med kompressor-kølesystemer af høj kvalitet, som er er yderst velegnet til brug på netop motorbåden eller sejlbåden. Du kan finde den bedst egnede køleskabsmodel tilpasset dine individuelle behov blandt det brede udvalg af Cruise IndelB køleskabe på mini-køleskab.dk.

kølebokse

Design og absorbtion

Interiøret i 12v køleskabene er gennemtænkt og designet med det formål at gøre det nemt og anvendeligt for dig. Hvidevarer af denne type er inspireret af de helt store køleskabe til daglig brug, hvilket medfører at fokus er på anvendelighed og bekvemmelighed i kombination med den tekniske innovation og det flotte design. Derudover er flere 12v køleskabsmodeller til eksempelvis ferieboligen velegnede til drift via solceller. Det vigtigste element ved anvendelsen af et køleskab af denne type, er imidlertid produktets evne til at klare sig via et absolut minimumforbrug af strøm, eftersom det gerne anvendes på svært tilgængelige steder, hvor strøm ofte er en mangelvare.

Her på siden kan du blandt andet se udvalget af IndelB 12v køleskabe, som minder om absorbtions køleskabe, men imidlertid har en meget højere køleeffekt grundet den anvendte kompressorteknologi i produktet. Alle køleskabsmodellerne er udstyret med kompressorer og køleelementer af høj kvalitet, som sikrer et minimalt energiforbrug, en støjsvag funktion, og frem for alt giver en stabil drift. Samtidig er man ikke gået på kompromis med hverken finish, udformningen eller designet, og dermed får du glæde af et veldesignet køleskab, som fås fuldt udstyret med ekstra tilbehør af forskellig slags; herunder blandt andet indvendig belysning, flaskeholdere, praktiske køleskabshylder, grøntsags-skuffe og/eller trådnet.

kølebokse

Valg af køleskab

Hvis du er på udkig efter et 12v køleskab til båden eller til diverse andre formål, kan du være sikker på at finde et smart og pladsbesparende et af slagsen via mini-køleskab.dk. Alle vores køleskabsmodeller er udstyret med et robust og stærkt kabinet samt en høj køleevne, som sikrer effektiv køling, til trods for det lave energiforbrug. Derudover er hvidevarerne udviklet til at producere vedvarende køling, også selvom de placeres i høje omgivelsestemperaturer.

Når du først kender det specifikke anvendelsesformål og kølebehovet i forbindelse med brugen af køleskabet, er det nemt at finde den rette model blandt vores udvalg. Start derfor gerne med at klarlægge, hvor stort et køle/fryseskab, du har behov for, og hvilke kriterier produktet skal leve op til. 12v køle/fryseskabene fås i mange varierende størrelser afhængig af anvendelsesformålet; fra 40 liter-modeller og opefter.